camere video

Camere supraveghere Craiova

February 1, 2013 1 Comment

Camere supraveghere Craiova -  Unele dintre normele propuse Consiliul Local va discuta astazi pentru  2 milioane dolari in camerele de supraveghere cumparate initial pentru securitate la Conventia Nationala Republicana.

Dorim ca Consiliul si comunitatea sa  înteleaga cat de  valoroase sunt aceste camere si  vor fi utilizate în mod corespunzator,sune  seful politiei Jane Castor.

Politia si avocati ai  orasului au lucrat cu privire la normele de raspuns la un vot al Consiliul Local în luna octombrie solicitând o  ordonanta de reglementare a politiei pentru folosirea camerelor de supraveghere.

Camere supraveghere Craiova

Camere supraveghere Craiova

Tampa a folosit o parte de 50 milioane dolari federale de securitate pentru a cumpara camere pentru CRN în luna august. Orasul a încheiat  un total de 119 camere noi, 78 dintre ele s-au axat pe centru. Restul sunt folosite la sediul politiei sau sunt montate pe remorci care pot fi mutate. Înainte de conventie, orasul a avut deja 12 camere de supraveghere în orasul Ybor.

Ca raspuns la votul consiliului, avocatii orasului propun sa se extinda  interdictiei existente.”

Asa cum s-a propus, nimeni nu ar putea folosi o camera, sau orice alt dispozitiv de inregistrare a imaginii, pentru a înregistra in  secret  pe cineva care a fost într-o cladire si într-o zona din vedere publica fara consimtamântul lor.

Camere supraveghere Craiova cu infrarosu

Politia solicita  membrilor consiliului  un proiect al unei politici de trei pagini care reglementeaza utilizarea camerelor de luat vederi.

Politia propune ca aceste camere sa fie controlate de catre biroul agentiei de informatii penala sub supravegherea directa a sefului politiei – Camere supraveghere Craiova.

Nici un  sistem de resurse, cum ar fi camerele de supraveghere montate pe remorci, nu ar putea fi utilizate fara aprobarea personalului de comanda . În plus, oricine utilizeaza sistemul ar trebui sa fie emis un nume de utilizator unic si o parola. Sistemul urmareste fiecare utilizator care se uita , astfel încât nu exista o înregistrare în cazul în care cineva foloseste sistemul in intereseul politie .

Politica propusa spune biroului operativ în materie penala  ca ar trebui sa autorizeze orice monitorizarea existenta a camerelor de supraveghere, cu exceptia:

Oferte camere supraveghere Craiova

• În orasul Ybor , în cazul în care camerele  de pe Seventh Avenue sunt monitorizate in noptile de sâmbata  la ocazii speciale a  personalului permis.

• La sediul politiei si în timpul antrenamentului sau  demonstratiilor de formare  a sistemului.

• În timpul evenimentelor speciale, cum ar Gasparilla invazia pirat si parada camere supraveghere Craiova.

• În timpul regizat de patrulare , cum ar fi atunci când o camera are vedere spre un loc de parcare, in care a avut loc brusc spargeri auto.

În cadrul politicii, politia ar pastra inregistrarile pentru cel putin 30 de zile. Dupa aceea, fisiere vor fi eliberate pentru a fi utilizate din nou cu exceptia cazului în care au fost salvate ca probe. Cu exceptia probelor, nici o inregistrare nu va fi pastrata  mai mult de 120 de zile.

Membru al Consiliului Mike Suarez a spus politiei ca el le are incredere, dar el datoreaza publicului o “taxa mai mare”, pentru  asigurarea camerelor de supraveghere Camere supraveghere craiova – preturi.

Dar American Civil Liberties Union din Florida este înca banuitor pentru  potentialul camerelor de supraveghere in  invadarea vietii private a oamenilor.

In partea de jos a liniei cred ca nu ar trebui sa fie acolo camere, si credem ca Consiliul Local ar trebui sa exercite puterea legislativa si sa adopte o ordonanta care elimina utilizarea camerelor de supraveghere, a declarat Yvette Acosta MacMillan, avocat personal al biroului regional din Florida  – Camere supraveghere Craiova.

Documentul  orasului Tampa defineste în mod clar competentele primarului si consiliului. Acesta ofera consiliului nici o autoritate sa-i spuna primarului cum sa ruleze orice departament sau ce sa faca cu orice piesa de proprietate a orasului.

Cu toate acestea, mai multi membri ai consiliului, au declarat miercuri ca ei doresc sa cântareasca în mai deplin cu privire la implicatiile politice ale camerelor de supraveghere.

“Am de gând sa investighez daca exista alte optiuni legale pentru ca noi sa avem un cuvânt de spus despre asta,” a spus membrul al consiliului  Maria Mulhern.

Filed in: Uncategorized

About the Author:

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Camere supraveghere Alba Iulia cu matrice infrarosu de minim 25 m | February 1, 2013

Leave a Reply